Verkoopstyling

Home Verkoopstyling

Wat is verkoopstyling? Verkoopstyling is er op gericht een huis aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Door een neutrale uitstraling te creëren, kan een geïnteresseerde kijker beter inzien of de eigen persoonlijke stijl in het huis past. Vaak is dit al te realiseren met een paar kleine aanpassingen. Maar ook als uw woning iets meer nodig heeft kan dit geregeld worden. De eerste indruk telt en daar krijgt u maar één kans voor! Hoe groter de doelgroep, hoe groter de kans op verkoop of verhuur!

Bij de verkoop van uw woning valt er met een betrekkelijk kleine investering, veel te besparen. Het verlagen van de vraagprijs gaat vaak in stappen van € 10.000,- Dat is best veel! Of denk eens aan de dubbele woonlasten. Hoe lang kunnen we dit volhouden. Als het besluit eenmaal gevallen is om de woning te verkopen, wil je er liever niet 2 jaar mee bezig zijn. Mijn advies is om het vanaf het begin direct goed aan te pakken.

We werken met passie aan onze diensten. Bedenken elke dag creatieve oplossingen voor de beste woningpresentaties. We zijn dan ook trots op ons werk.

Redesignathome Delft         Redesignathome Delft          Redesignathome Delft          Redesignathome Delft

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin