Over mij

Home Over mij

Over mij

redesignathomestyling delft      Mijn naam is Inge Saris, oprichtster en drijvende kracht achter Redesignathomestyling gevestigd in De Lier Zuid Holland.

Ik ben na mijn opleiding als verkoopstyliste begonnen met mijn bedrijf Redesignathomestyling, eerst vanuit Roosendaal, en nu vanuit mijn woonplaats De Lier.

Ook vanwege mijn passie voor kleur, harmonie en balans in een interieur ben ik dit bedrijf gestart, met als doel huiseigenaren een fijn ‘thuisgevoel’ te laten ervaren.

Wanneer een woning ‘Te Koop’ staat, zal ik adviseren om het interieur in de woning zo te stylen dat deze voor de potentiële koper een thuisgevoel geeft, met als doel dat de woning spoedig verkocht kan worden.

Voor de woningbezitters die hun plekje absoluut niet willen verkopen, ligt voor mij de uitdaging om de woning een weerspiegeling van de bewoners te laten zijn. Op een positieve, doelgerichte en creatieve manier zal ik een persoonlijk interieuradvies geven.

Heb ik u geïnspireerd, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

O ja, sinds kort ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met http://www.huizonline.nl , kijk maar eens op hun site!

Klik op onderstaande video voor het starten van een promofilmpje ove wie we zijn en wat we voor u kunnen doen. Veel plezier!!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin